Home arrow EinesTIC arrow Conveni EinesTIC
EspaņolCatalā
[20090525] Conveni EinesTIC Print E-mail
En data 25/05/2009, Amidasoft Sistemes d'Informació SL ha signat un conveni amb la Generalitat de Catalunya (representada pel Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació) per a col·laborar en la difussió del paquet de programari einesTIC (http://einestic.pimestic.cat).
Notícia original: Una trentena d’empreses TIC catalanes s’adhereixen al projecte Eines TIC

Què és l'einesTIC?

L'einesTIC és un projecte de codi obert impulsat des de la Generalitat de Catalunya que permet dur la gestió integral de micro i petites empreses i professionals autònoms.
Es tracta d'una eina molt útil mitjançant la qual es disposa de totes les utilitats necessàries per al dia a dia de les empreses a les que va dirigides:
  • Eines ofimàtiques (processador de text, full de càlcul, editor de presentacions, etc.).
  • Navegador web segur
  • Gestor de correu electrònic
  • Gestor de clients i proveïdors
  • Pograma de facturació
  • Generador dels models a presentar a Hisenda
  • Terminal Punt de Venda adaptat per a pantalles tàctils.

Què oferim?

L'oferta d'Amidasoft sobre l'einesTIC es basa en tres pilars:
  1. Adaptacions del programari: l'einesTIC és un programari genèric pensat per a satisfer les necessitats d'un gran nombre d'empreses i professionals. Però hi ha molts casos en els que els futurs usuaris voldrien que tingués alguna funcionalitat més o que estigués integrat amb altres programes. Des d'Amidasoft ens encarreguem que s'adapti exactament a allò que els nostres clients desitgen.
  2. Instal·lacions: tant si es tracta de la versió original de l'einesTIC com d'una de modificada, és necessari instal·lar-la als ordinadors on s'executarà. Amidasoft ofereix aquest servei d'instal·lació, amb l'opció d'adquirir ordinadors amb l'einesTIC preinstal·lat.
  3. Formació: també organitzem cursos de formació sobre l'einesTIC per a que els futurs usuaris en puguin treure el màxim profit.
Si desitja més informació, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.
 
http://www.amidasoft.com c./ Emili Grahit, 59, entl 1a
17002 - Girona
Telf.: 872 032 326 / 616 664 373
e-mail: info@amidasoft.com