Home arrow Els nostres productes arrow AbanQ en mode SaaS
EspañolCatalà
AbanQ en mode SaaS Print E-mail
Totes les empreses necessiten un programari de gestió que els permeti controlar la seva base de clients, proveïdors i productes, així com gestionar el seu cicle de vendes (pressupostos, comandes, albarans i factures) i de compres.
Però no totes les empreses tenen les condicions òptimes per a tenir una aplicació que gestioni aquestes informacions.

És per això que a Amidasoft oferim un servei d'execució del programari AbanQ sobre els nostres servidors, en mode SaaS (Software as a Service).

A Amidasoft hem realitzat un gran nombre d'implantacions i adaptacions del programari de gestió de codi lliure AbanQ. És per això que hem volgut aprofitar tot el coneixement obtingut durant aquestes implantacions per a construir un producte estàndard que permeti facilitar l'accés de les petites empreses a la potència d'aquesta eina.
Mitjançant aquest servei, els nostres clients podran disposar del seu propi programa de gestió de l'empresa sense necessitat de tenir cap aplicació instal·lada als seus ordinadors. El programa en si estarà al nostre servidor, pel que en podrem garantir el correcte funcionament i una alta disponibilitat.
L'accés a aquesta aplicació es farà a través d'una adreça web convenientment protegida i encriptada per a assegurar la total confidencialitat i seguretat de les dades dels nostres clients.


Funcionalitats incloses

L'aplicació AbanQ disposa d'una gran quantitat de mòduls i funcionalitats disponibles. En el paquet bàsic ofert s'hi inclouen els mòduls encarregats de:
  1. Facturació
  2. Gestió de clients i proveïdors
  3. Gestió de magatzem
  4. Comptabilitat

Ampliacions

El programari AbanQ és ampliable i modificable per a adaptar-se a diferents funcionalitats. Per aquesta raó, si requereix algun mòdul extra o adaptació dels inclosos, podrà contractar aquests canvis i tenir així un programa perfectament adaptat a les seves necessitats.Tarifes

Les tarifes aplicables per aquest servei dependran de la freqüència de facturació seleccionada:

Freqüència Preu/mes
Mensual 85,00€1
Trimestral 72,50€1
Anual 65,00€1Posta en marxa

La posta en marxa del servei té un cost de 165,00€1


Període mínim de contractació

Aquest servei no pot ser contractat per un període inferior a 3 mesos.


Més informació:

Per a més informació, posi's en contacte amb nosaltres al telèfon 872 032 326 o mitjançant el formulari de contacte d'aquest web.


1: Preus amb I.V.A. no inclòs

 
http://www.amidasoft.com c./ Emili Grahit, 59, entl 1a
17002 - Girona
Telf.: 872 032 326 / 616 664 373
e-mail: info@amidasoft.com