Home arrow Els nostres productes arrow EinesTIC en SaaS
EspañolCatalà
EinesTIC en mode SaaS Print E-mail
Totes les empreses necessiten un programari de gestió que els permeti controlar la seva base de clients, proveïdors i productes, així com gestionar el seu cicle de vendes (pressupostos, comandes, albarans i factures) i de compres.
Però no totes les empreses tenen les condicions òptimes per a tenir una aplicació que gestioni aquestes informacions.

És per això que a Amidasoft oferim un servei d'execució del programari EinesTIC sobre els nostres servidors, en mode SaaS (Software as a Service).

Amidasoft ha cregut sempre en el projecte EinesTIC, i per això li ha donat sempre tot el suport possible. Gran part dels desenvolupaments disponibles en la nova versió 2.0 (publicada el dia 7 de juliol de 2010) han estat desenvolupats per Amidasoft, així com un gran nombre de formacions en l'eina. Aquesta gran experiència avala a Amidasoft com a un proveïdor privilegiat de serveis sobre EinesTIC.

A Amidasoft també hem realitzat un gran nombre d'implantacions i adaptacions del programari de gestió de codi lliure EinesTIC. És per això que hem volgut aprofitar tot el coneixement obtingut durant aquestes implantacions per a construir un producte estàndard que permeti facilitar l'accés de les petites empreses a la potència d'aquesta eina.
Mitjançant aquest servei, els nostres clients podran disposar del seu propi programa de gestió de l'empresa sense necessitat de tenir cap aplicació instal·lada als seus ordinadors. El programa en si estarà al nostre servidor, pel que en podrem garantir el correcte funcionament i una alta disponibilitat.
D'aquesta manera, també s'aconsegueix poder accedir simultàniament a l'EinesTIC des de diferents llocs de treball, així com poder realitzar teletreball des de diferents ubicacions.


Seguretat

L'accés a aquesta aplicació es farà a través d'una adreça web convenientment protegida i encriptada per a assegurar la total confidencialitat i seguretat de les dades dels nostres clients.


Funcionalitats incloses

L'aplicació EinesTIC disposa de totes les funcionalitats necessàries per a la gestió d'un petit negoci. És ideal per a professionals autònoms i microempreses, i inclou:
  • Facturació
  • Facturació electrònica
  • Gestió de clients, proveïdors i agents comercials
  • Gestió de magatzem
  • Generació de models tributaris (trimestrals i anuals)
  • Suite ofimàtica OpenOffice
  • Navegador web Firefox
  • Gestor de correu Thunderbird
  • Utilitat de retoc fotogràfic Gimp

Ampliacions de l'EinesTIC

El programari EinesTIC és ampliable i modificable per a adaptar-se a diferents funcionalitats. Per aquesta raó, si requereix algun mòdul extra o adaptació dels inclosos, podrà contractar aquests canvis i tenir així un programa perfectament adaptat a les seves necessitats.Tarifes

Les tarifes aplicables per aquest servei dependran de la freqüència de facturació seleccionada:

Freqüència Preu/mes
Mensual 85,00€1
Trimestral 72,50€1
Anual 65,00€1Posta en marxa

La posta en marxa del servei té un cost de 125,00€1


Període mínim de contractació

Aquest servei no pot ser contractat per un període inferior a 3 mesos.


Més informació:

Per a més informació, posi's en contacte amb nosaltres al telèfon 872 032 326 o mitjançant el formulari de contacte d'aquest web.


1: Preus amb I.V.A. no inclòs

 
http://www.amidasoft.com c./ Emili Grahit, 59, entl 1a
17002 - Girona
Telf.: 872 032 326 / 616 664 373
e-mail: info@amidasoft.com