EspañolCatalà
VirtueQ Print E-mail

El producte VirtueQ està orientat a totes aquelles empreses que vulguin, mitjançant una sola aplicació, poder dur la seva gestió integral i el control de la seva botiga on-line.

Està format per la unió del paquet Virtuemart per al comerç en línia i un AbanQ (o EinesTIC) per a realitzar la gestió empresarial.

Amb aquest producte, Amidasoft ofereix el servei d'execució, en mode SaaS, del programari de gestió escollit (AbanQ o EinesTIC) i de la botiga on-line, totalment integrats i operant com si es tractés d'una única aplicació.

A Amidasoft hem realitzat un gran nombre d'implantacions i adaptacions tant del programari de gestió de codi lliure AbanQ com del paquet EinesTIC. És per això que hem volgut aprofitar tot el coneixement obtingut durant aquestes implantacions per a construir un producte estàndard que permeti facilitar l'accés de les petites empreses a la potència d'aquestes eines, alhora que els facilita l'accés al món del comerç on-line a Internet.

Mitjançant aquest servei, els nostres clients podran disposar del seu propi programa de gestió de l'empresa sense necessitat de tenir cap aplicació instal·lada als seus ordinadors. El programa en si estarà al nostre servidor, pel que en podrem garantir el correcte funcionament i una alta disponibilitat.

A més a més, disposaran d'una completa botiga on-line amb un manteniment totalment simplificat: tota la gestió de productes es realitzarà únicament des del programari de gestió, propagant-se automàticament cap al lloc web.

Quan es realitzi una venda, el comerç on-line crearà, de forma totalment automatitzada, la factura corresponent al programari de gestió.

Gràcies a aquesta integració es simplifiquen en gran mesura les tasques de gestió del programari empresarial ja que s'evita totalment el problema d'haver de mantenir dues bases de dades.
Funcionalitats incloses

Tant l'aplicació AbanQ com l'EinesTIC proporcionats contenen mòduls encarregats de:
  1. Facturació
  2. Gestió de clients i proveïdors
  3. Gestió de magatzem

A més a més, en cas de seleccionar com a programari de gestió el paquet AbanQ, també es disposarà d'un mòdul per a la gestió comptable de l'empresa.


Ampliacions

Tant el programari AbanQ com l'EinesTIC són ampliables i modificables per a adaptar-se a diferents funcionalitats. Per aquesta raó, si requereix algun mòdul extra o adaptació dels ja inclosos, podrà contractar aquests canvis i tenir així un programa perfectament adaptat a les seves necessitats.Passarel·les de pagament contemplades

La botiga on-line incorporada al paquet VirtueQ contempla dues passarel·les de pagament a través de targeta per defecte: PayPal i La Caixa.
Qualsevol altre mode de pagament haurà de ser desenvolupat com una ampliació del producte.Tarifes

Les tarifes aplicables per aquest servei dependran de la freqüència de facturació seleccionada:

Freqüència Preu/mes
Mensual 95,00€1
Trimestral 90,00€1
Anual 80,00€1Posta en marxa

La posta en marxa del servei té un cost de 165,00€1


Període mínim de contractació

Aquest servei no pot ser contractat per un període inferior a 3 mesos.


Limitacions

Les tarifes mostrades en aquest web no contemplen:

  • La creació d'un estil gràfic personalitzat per a la botiga on-line (es contempla l'ús d'una plantilla estàndard).
  • La contractació dels serveis d'una entitat bancària per a gestionar els pagaments per targeta de crèdit.
  • La implementació de noves passarel·les de pagament (per a altres bancs i caixes).
Més informació:

Per a més informació, posi's en contacte amb nosaltres al telèfon 872 032 326 o mitjançant el formulari de contacte d'aquest web.


1: Preus amb I.V.A. no inclòs

 
http://www.amidasoft.com c./ Emili Grahit, 59, entl 1a
17002 - Girona
Telf.: 872 032 326 / 616 664 373
e-mail: info@amidasoft.com